Бердичів

міська рада

У Всеукраїнському санктуарії Матері Божої відбулося молитовне чування за Батьківщину

IMG_20230224_172341

У річницю з дня початку повномасштабної агресії російської федерації проти України у Всеукраїнському санктуарії Матері Божої Святого Скапулярію відбулося молитовне чування. Єпископат, духовенство та віряни зібралися, аби помолитися про закінчення війни, Перемогу над ворогом і утвердження справедливого миру в Україні. До спільної молитви також долучилися Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, його заступниця Олена Петрівська, секретар міської ради Богдан Коляда та представники депутатського корпусу.

Присутні просили Божого благословення для українського народу, воїнів, волонтерів, медиків, молилися про збереження кожного життя, а також про фізичне та духовне зцілення тих, хто постраждав від війни.

Святу Месу, що звершувалася у присутності усіх Римсько-Католицьких єпископів України, очолив Апостольський Нунцій Архієпископ Вісвальдас Кульбокас. У своїй проповіді священнослужитель закликав вірян пам’ятати, що всі дії людини мають сенс і наслідки. “Від нашої молитви багато в чому залежить, чи буде Україна єдиною, чи буде Україна сповнена віри, чи зможе Україна захистити своїх синів та дочок від агресії”, – зазначив Нунцій.

На завершення Святої Меси пролунав духовний гімн Української Держави “Боже великий, єдиний…”, а молитовне чування за Батьківщину продовжилося.

Останні новини