Бердичів

міська рада

“За ними – місто, громада, країна”: вітання приймали бердичівські добровольці

IMG_20230318_150449-2

У спортивному клубі “Крос” відбулися урочистості, присвячені Дню українського добровольця. Представники міської та районної влади, а також однієї із військових частин вітали зі святом членів добровольчого формування “Бердос”.

Командир ДФТГ Віталій Верещак ознайомив присутніх із історією створення та функціонування загону, розповів про його основні задачі та пріоритетні напрямки роботи. Кожним зі своїх побратимів, зазначив, він може пишатися, адже усі вони чесно, порядно і самовіддано служать Українському Народові.

Із вітальним словом звернулися до добровольців заступник голови Бердичівської районної військової адміністрації Дмитро Гедз та голова Бердичівської районної ради Олександр Балянов. Подякував за співпрацю і представник військової частини.

Громада, зазначив міський голова Сергій Орлюк, може пишатися своїми мужніми захисниками, котрі за покликом серця взялися охороняти її спокій. Із перших днів повномасштабного вторгнення, підкреслив, коли ворог був за якусь сотню кілометрів, добровольці сумлінно виконували поставлені задачі, адже розуміли: за ними – місто, громада, країна.

За активну громадську позицію, відданість Батьківщині, високий рівень патріотизму, відповідальності за долю України та вагомий внесок у належне функціонування Бердичівської міської територіальної громади в умовах воєнного стану низка представників ДФТГ “Бердос” на чолі з командиром отримали Подяки від Бердичівської міської ради, Бердичівської РВА та ОК “Північ”.

Останні новини