Бердичів

міська рада

Сергій Орлюк: нехай Весна подарує щастя усім жінкам!

Весна-1

Дорогі, любі наші жінки!

Сьогодні ми остаточно увійшли у Весну – у ту пору, коли холоди поступаються теплу, хмари – Сонцю, а в душі починає розквітати по-особливому світлий настрій.

Насправді, Жінка володіє надзвичайної потужності силою. Вона здатна з легкістю оселити Весну навколо себе, навколо всіх. Сьогодні це так потрібно Україні…

Господь і природа зуміли наділити Жінку унікальними якостями, рисами й чеснотами. Вона ніжна й тремтлива? Безумовно. Іноді дозволяє собі бути слабкою і вразливою? Так. Але ж якою Вона може бути сильною, якою витривалою, стійкою!.. Її природня повітряність здатна вмить перетворитися на шквал, здатний знести все на своєму шляху. І нехай не сумнівається той, хто збирається принести зло до її життя: тендітна й вишукана Жінка обернеться неприступною фортецею, взявши під надійний захист усіх, хто дорогий її серцю.

Йде війна, і сотні тисяч українських жінок – пліч-о-пліч зі своїми чоловіками, на фронті і у тилу. Це міць, яку не розчавити жодному ворогу.

Від усього серця я хочу побажати усім вам, дорогі наші, Перемоги й Миру. Вам так личить все те, що несуть із собою вони, все те, що несе з собою Весна!.. Нехай Господь і наші Захисники дадуть кожній з вас можливість та бажання випромінювати красу, щастя, радість, успіх, впевненість і любов. А найкращим подарунком, впевнений, стане Перемога України і повернення додому живими наших оборонців. Весни у ваші серця!

З повагою, шаною та любов’ю – Бердичівський міський голова Сергій ОРЛЮК

Останні новини