Бердичів

міська рада

УВАГА: ступінь економії електроенергії у громаді оголошено максимальним. Орієнтовний термін – два тижні. Чотири найважливіші дні – найближчі п’ятниця, вихідні, понеділок.

Увага

У зв’язку з нічним масованим обстрілом критичної інфраструктури України мешканці бердичівської громади мають вдатися до максимальної економії електроенергії. Жорстко економити доведеться орієнтовно близько 2-х тижнів. Найзнаковіші дні – найближчі п’ятниця, субота, неділя, понеділок.

Таку інформацію оголосили на терміновій нараді, скликаної міським головою Сергієм Орлюком. На ній голова, з-поміж іншого, повідомив наступне: дефіциту електроенергії як такої наразі не спостерігається – є проблеми з транспортуванням. Через певні обставини Бердичів разом із Житомиром та Баранівкою підпадають під ті населені пункти, в яких мають виникнути перебої з електропостачанням. Так що необхідно перечекати період відновлювальних ремонтних робіт.

Сергій Орлюк звернув увагу керівників комунальних підприємств і установ на те, аби вони були готові до можливого блек-ауту (генератори, запаси палива). Є ймовірність того, що від електроенергії відключатимуть й об’єкти критичної інфраструктури.

В якості заходів економії буде відключено вуличне освітлення.

Очікується, що світла у мікрорайонах може не бути від 6 до 12 годин.


УВАГА: список Пунктів Незламності та графік Житомиробленерго щодо відключень електропостачання будуть оприлюднені на Офіційному сайті Бердичівської міської ради!