Бердичів

міська рада

Бердичівська громада оплакує Захисника України Василя Опришка

IMG_20230323_175027

Українська Держава щодня наближається до Перемоги. Військовослужбовці Збройних сил України проявляють героїзм і мужність на фронті, а громадяни забезпечують їм надійний тил. Український народ сьогодні – монолітний, згуртований, єдиний – у своєму прагненні відновити справедливість та повернути мир на рідну землю.

Однак кривава війна, розв’язана підступним ворогом проти України, продовжує забирати життя її найкращих доньок та синів.

Сумна звістка вчергове надійшла до бердичівської громади. У бою за волю і незалежність України загинув наш земляк, 48-річний штаб-сержант Василь Опришко.

Народився Василь Опришко у Бердичеві, закінчив школу № 2. Вступив до одного із місцевих професійно-технічних училищ. Далі була строкова служба та навчання у школі прапорщиків.

За своє життя Василь Опришко багато працював. Рідні і друзі згадують його як товариську, надійну та приємну людину.

У липні 2022 року чоловіка призвали до лав Збройних сил України, де він гідно і самовіддано ніс військову службу. Загинув Василь Опришко 21 березня на Донеччині, поблизу населеного пункту Іванівське, захищаючи Батьківщину.

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна громада глибоко сумують із приводу загибелі Василя Опришка та щиро співчувають його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!