Бердичів

міська рада

Декілька застосунків, корисних під час війни – Мінреінтеграції

ba381a86-d416-42fa-8d08-e6ca4f9a47e7

Dobre. Допоможе дізнатися інформацію про рідних з окупованих або небезпечних територій. Користувач створює базу контактів і передає їй свій статус. “Зелений” свідчить про безпеку для близької людини, “червоний” – навпаки. Завантажити застосунок можна на Android та iOS.

MineFree. Застосунок дозволяє уникати мін і попереджає про наближення до відомих вибухонебезпечних зон. У ньому також можна повідомити про виявлення підозрілих предметів. Доступний для Android та iOS.

Zrada. Програма допомагає виявляти виробників, які досі працюють на російський ринок. Відскануйте штрих-код товару й перегляньте інформацію про компанію-виробника та її зв’язок з економікою країни-агресора. Для Android та iOS.

“Є?” У цьому додатку сусіди повідомлять про наявність світла в будинку. Щоб отримувати інформацію, треба в застосунку підписатися на потрібні адреси. Зробити це може будь-який користувач, а інформацію побачать усі, хто підписаний на цю адресу. Наразі доступний лише для iOS.

SpyBuster. Застосунок виконує дві функції. Перша – сканує ваш пристрій на наявність встановлених програм, які мають зв’язки з росією та білоруссю. Друга – відстежує, чи надсилають програми або сайти приватні дані на ворожі сервери. Завантажити можна на iOS.

За інформацією Телеграм-каналу Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України

Останні новини