Бердичів

міська рада

Захищаючи Україну, загинув бердичівлянин Володимир Брацук

IMG_20230330_201000_469

Ім’я відважного, сміливого, незламного Героя-Захисника України Володимира Брацука відтепер навічно вписане в історію боротьби українського народу за незалежність та свободу. Вольовий, принциповий, безстрашний – він плекав у своєму серці почуття ніжної любові до Батьківщини. За неї ж і віддав найдорожче – власне життя…

Народився Володимир Брацук у Бердичеві. Навчався у четвертій школі. Здобувши середню освіту, вступив до Бердичівського машинобудівного коледжу. Потім була строкова, а трохи згодом – і контрактна служба у війську.

У 2003-2004 роках чоловік брав участь в українській миротворчій місії в Іраку. Повернувшись додому, працював охоронцем.

На початку повномасштабного вторгнення був мобілізований до лав Збройних сил України. Із честю виконував свій військовий обов’язок, знищував російських окупантів, боронив суверенітет та територіальну цілісність Української Держави.

Загинув солдат Володимир Брацук на 41-му році життя, поблизу населеного пункту Берестове, що на Харківщині. Достойний син своєї Вітчизни, він до останнього подиху залишався вірним українському народові.

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна громада глибоко сумують із приводу загибелі Володимира Брацука та щиро співчувають його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!

Останні новини