Бердичів

міська рада

Працювати натхненно й з наснагою – у цьому вся вона. Шанована ювілярка Галина Ясенко.

1-13

Міський голова Сергій Орлюк привітав із шанованим ювілеєм Галину Ясенко – відому у Бердичеві підприємницю, людину, котра, маючи понад 50 років трудового стажу, 45 віддала й віддає донині на розвиток бердичівської громади, на добробут її людей.

Галина Ясенко – це той випадок, коли істинна бердичівлянка, хоч і з коростенським корінням. Після закінчення навчання у технологічному виші і кількох перших років у ролі молодої спеціалістки приїхала до Бердичева. Це був 1978-й, а значить цьогоріч – відзначати ще один ювілей. Працювала Галина Ясенко на місцевій меблевій фабриці, потім якийсь час – посадовцем у місцевому самоврядуванні, а з 2001-го перейшла у приватний бізнес, яким займається й по сьогодні.

Енергія, натхнення, наснага, вимогливість до себе й до інших, глибокі знання і вищого ступеня професіоналізм. Якщо все це помножити на здатність захоплювати і надихати тих, хто поруч, отримаємо нашу ювілярку. Так про неї відгукуються друзі, колеги, підлеглі. Пані Галина – та, котрій личить слово «берегиня». Берегиня своєї родини, своєї справи…

Про заслужену повагу, про успішність і наполегливість, про активну громадянську позицію і про вміння працювати з людьми – про все це згадується у Вітальній листівці від міського голови. Сергій Орлюк, у свою чергу, побажав ювілярці переможного миру в Україні, а також примножувати все хороше, переживаючи при цьому тисячі найпрекрасніших моментів. І неодмінно, щоби поруч були найрідніші серцю люди.  

Останні новини