Бердичів

міська рада

Продуктові набори від ГО «Ротарі Клуб-Вінниця» безкоштовно отримали сім’ї загиблих Героїв-Захисників України

1-7

110 продуктових наборів безкоштовно передають у Бердичеві сім’ям загиблих Героїв-Захисників України представники ГО «Ротарі клуб-Вінниця». У пакетах – макаронні вироби, рис, борошно, консерви. Усе – німецького виробництва, розповідає представник організації Віктор Сиротюк, орієнтовна вартість кожного пакета сягає понад 400,0 грн.

Ротарійці – це міжнародне добровільне об’єднання, клубна організація, до якої входять зґуртовані певними ідеями люди. Вважається, що ці люди є професіоналами кожен у своїй справі, досягли у житті чималих висот, і прагнуть віддячити суспільству й країні, вирішуючи найгостріші проблеми та працюючи на тривалі позитивні зміни. «Служіння понад власні інтереси» – таке одне з гасел ротарійців.

За це служіння Віктору Сиротюку і в його особі всій організації «Ротарі клуб-Вінниця» подякували батьки та дружини полеглих Захисників. Подібна увага й турбота, зазначили, була, є й залишатиметься особливо цінною. Від імені усієї бердичівської громади ротарійцям дякує й Бердичівський міський голова Сергій Орлюк. Єднання у важки часи війни, вважає, сприятиме перемозі українців.

Окрім продуктів харчування, «Ротарі клуб-Вінниця» підготував ще один приємний подарунок – цього разу для дітей загиблих оборонців віком від 8 до 12 років. Їм буде надано можливість відвідати живописне польське місто Закопане, в якому на дітвору чекає 18-денний відпочинок.