Бердичів

міська рада

“Укренерго”: дефіцит потужності в енергосистемі відсутній вже 23 день поспіль і наразі не прогнозується

IMG_20221120_145036-pxzp4iifdwyr7p79gwo2jfmsgvvw5g8dy2khd6rzq8

ДЕФІЦИТ потужності в енергосистемі відсутній вже 23 день поспіль і наразі не прогнозується.

СПОЖИВАННЯ поступово зростає, що характерно для початку робочого тижня.

ГЕНЕРАЦІЯ: працюють всі види електростанцій в енергосистемі. Генерації електроенергії в енергосистемі країни достатньо для покриття споживання. Триває незначний імпорт електроенергії. Обсяг наявних доступних потужностей генерації сприяє підвищенню операційної безпеки енергосистеми.

ОБМЕЖЕННЯ: Обмежень у мережах “Укренерго”, що спричиняють необхідність обмеження споживачів, наразі немає. Але при зміні ситуації в енергосистемі та різкому зростанні споживання можливе застосування відключень.

РЕМОНТИ: На сході після завершення ремонтних робіт відновлено надійність живлення регіону. Продовжуються роботи для підвищення надійності живлення регіону в Одеській області. Відключення споживачів не прогнозується. Також тривають ремонтні роботи на всіх інших об’єктах «Укренерго», пошкоджених ворожими обстрілами.

Нагадаємо, що внаслідок російських атак на підстанції “Укренерго” прилетіло понад 200 ракет та дронів, завдавши важких пошкоджень обладнанню. Ми щоденно працюємо над відновленням пошкодженого обладнання, а також над відновленням надійності електропостачання, що потребує багато часу та ресурсів.

НЕК “Укренерго”

Останні новини