Бердичів

міська рада

“Укренерго”: докладаємо зусиль для усунення мережевих обмежень та підвищення надійності живлення Житомирщини

IMG_20221120_145036-pxzp4iifdwyr7p79gwo2jfmsgvvw5g8dy2khd6rzq8

СПОЖИВАННЯ значно нижче, ніж у п’ятницю минулого тижня, що пов’язано зі значним потеплінням.

ГЕНЕРАЦІЯ: працюють усі види електростанцій. Виробництва електроенергії достатньо для покриття споживання. Активна робота гідроелектростанцій зберігається протягом доби і додатково зростає, покриваючи пікові години споживання в енергосистемі. Також триває незначний імпорт електроенергії. Обсяг доступної потужності генерації підвищує операційну безпеку енергосистеми та дозволяє проводити ремонти на деяких електростанціях.

ОБМЕЖЕННЯ: У Житомирській області через значні пошкодження мереж, внаслідок неодноразових атак росіян, застосовуються обмеження споживання. В інших регіонах обмежень у мережах “Укренерго”, які б призводили до необхідності обмеження споживачів, немає.

Складною залишається ситуація у регіонах вздовж лінії фронту, де ворог постійними артобстрілами пошкоджує мережі. Через небезпеку обстрілів ремонтних бригад відновлення електропостачання у цих регіонах ускладнене.

РЕМОНТИ: Найбільші зусилля докладаються наразі для усунення мережевих обмежень та підвищення надійності живлення Житомирщини. Відновлювальні роботи тривають також на всіх інших об’єктах “Укренерго”, пошкоджених російськими масованими атаками.

Нагадаємо, що за останні півроку ворог завдав 15 ракетних та 18 атак безпілотниками по енергетичній інфраструктурі, завдавши масштабних і складних пошкоджень електростанціям генеруючих компаній та ключовим підстанціям “Укренерго”.

НЕК “Укренерго”

Останні новини