Бердичів

міська рада

У гості до «співочого ректора» або Профорієнтація у ділі

343302715_1560867674409888_511821721190288014_n-1

У гості не до кого-небудь, а до Михайла Поплавського вирушила днями група у складі 70-ти випускників бердичівських ліцеїв та гімназій.

Обираєш майбутню професію – маєш поставитися до цього відповідально і ґрунтовно. Аби випускники не помилилися з вибором, упевнились у своєму покликанні або ж навпаки – усвідомили, що ось ця професія – то не їхнє, існує робота з профорієнтації. Один з її напрямків – чи не найцікавіший і чи не найприємніший – відвідини вишів. Тож Київський національний університет культури і мистецтв виступив однією з локацій, на якій майбутні абітурієнти могли детально зорієнтуватися – слід шукати й реалізовувати себе на величезній та строкатій культурно-мистецькій царині, чи ні.

Без перебільшення день видався насиченим та багатим на враження, адже випускники опинилися посеред кіно й телебачення, музики й хореографії, між рекламою, шоу-бізом, режисурою та безліччю всього, що пропонує КНУКіМ. Ознайомилися з умовами вступу, поспілкувалися зі студентами, ну а «вишенькою на торті» стала зустріч і спільне фото зі «співочим ректором».

Цікаво, пізнавально, круто, діляться враженнями від поїздки юні бердичівляни. Так що, хтозна, можливо, лави студентів університету поповняться цьогоріч і нашими земляками.   

Останні новини