Бердичів

міська рада

Бердичівська громада відзначає День вишиванки

IMG_20230518_144030

Щороку, у третій четвер травня, українці відзначають День вишиванки. Це – свято, яке покликане зберегти народні традиції та показати усьому світові самобутність української культури.

Вже вдруге День вишиванки в Україні проходить в умовах війни. Та попри всі труднощі кожен з нас із особливим душевним хвилюванням одягає у цей день улюблену вишиванку, щоб засвідчити: ми – єдиний народ, ми – унікальна нація, ми – громадяни гордої і незламної країни.

Жителі бердичівської громади традиційно долучилися до загальнонаціонального святкування. Працівники комунальних закладів, освітяни, молодь, дошкільнята – усі сьогодні демонструють вірність традиціям та нерозривну єдність поколінь.

Міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада та її виконавчий комітет щиро вітають усіх жителів громади з Днем вишиванки! Нехай якомога скоріше запанує на українській землі переможний мир, нехай повернуться додому усі воїни, які нині боронять нашу державу зі зброєю у руках! І нехай життєве полотно кожного українця буде вишите радістю, добробутом та благополуччям!