Бердичів

міська рада

Заслуженому лікарю України Павлу Журбенку – 55!

IMG_20230516_120045~2

16 травня свій 55-річний ювілей відзначає Заслужений лікар України, очільник місцевого госпіталю Павло Журбенко.

Народився ювіляр у Запоріжжі, фахову освіту здобував у Тернополі, тривалий час працював у Житомирі. А з 2014 року життя медика нерозривно пов’язане із Бердичевом. Саме тоді він обійняв посаду головного лікаря шпиталю.

Колеги знають Павла Журбенка як мудрого керівника, друзі і знайомі – як вірного товариша, жителі громади – як порядну, чесну і принципову людину. І як справжнього професіонала своєї справи знають ювіляра його пацієнти.

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада та її виконавчий комітет, а також уся багатотисячна бердичівська громада щиро вітають Павла Журбенка зі знаменною датою, бажають прихильності долі, міцного здоров’я, сили та натхнення на довгі і щасливі роки життя!

За професіоналізм і багаторічну наполегливу працю, активну громадянську позицію, високий рівень патріотизму і відповідальності за долю країни, вагомий особистий внесок у майбутню Перемогу України, зміцнення обороноздатності держави та розвиток медичної сфери на території громади, а також з нагоди 55-річчя Павло Журбенко був нагороджений Подякою Бердичівської міської ради.