Бердичів

міська рада

Мати бердичівлянина-Захисника України Ігоря Петрушина отримала Подяку за сина

IMG_20230517_1452084

Подяку за військовослужбовця Ігоря Петрушина від керівництва віськової частини, у складі якої він нині боронить Україну, отримала його мати – Неля Петрушина. Відзнаку жінці передали заступниця Бердичівського міського голови Олена Петрівська та керуюча справами виконавчого комітету Бердичівської міської ради Лариса Котнюк.

Ігор Петрушин, зазначено у Подяці, сумлінно та відповідально виконує свій військовий обов’язок із захисту суверенітету і територіальної цілісності України. Чоловік зарекомендував себе як ініціативний, висококваліфікований, мужній та безстрашний військовослужбовець, який гідно виконує завдання, спрямовані на підтримання постійної бойової готовності та високої боєздатності свого підрозділу. Керівництво військової частини висловлює щиру вдячність матері Захисника – за виховання достойного громадянина і справжнього патріота. Сам же Ігор Петрушин нещодавно був нагороджений відповідною медаллю.

Від імені міського голови Сергія Орлюка, Олена Петрівська та Лариса Котнюк подякували Нелі Миколаївні за її материнський подвиг та побажали, щоб її син, як і всі інші Українські Воїни, якомога швидше повернувся додому з Перемогою.