Бердичів

міська рада

Під Бахмутом загинув бердичівлянин Олег Гончарук

IMG_20230523_103401

Триває героїчна боротьба українського народу за Волю і Незалежність. Щодня Захисники і Захисниці України знищують рашистських окупантів, звільняють від них рідну землю, демонструють звитягу та героїзм на полі бою. Кожен день опору наближає нашу омріяну Перемогу. Перемогу, заради якої віддав своє життя 51-річний житель громади Олег Гончарук.

Народився і виріс Олег Гончарук у Бердичеві. Навчався у 6 школі. По закінченню вступив до місцевого професійно-технічного училища № 4, де здобув професію маляра-штукатура. Потім була строкова служба в армії, де юнак зарекомендував себе як старанний та відповідальний військовослужбовець.

Значне місце у житті Олега Гончарука посідав спорт. Він серйозно займався легкою атлетикою, брав участь у різноманітних змаганнях з бігу та здобув чимало нагород.

Усе своє життя чоловік працював на будівництві. Любив створювати затишок навколо себе, майструвати, рибалити. Завжди був спокійною, врівноваженою, добродушною людиною.

Коли російська федерація розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, Олег Гончарук поповнив лави Збройних сил. За професійне виконання своїх службових обов’язків, вірність військові присязі та українському народові у 2022 році Президент України Володимир Зеленський нагородив бердичівлянина медаллю “Захиснику Вітчизни”, а Міністр оборони Олексій Резніков – нагрудним знаком “Знак пошани”.

13 травня Українському Воїну мало би виповнитися 52 роки. Однак дожити до цієї дати йому не судилося. Рівно за місяць, 13 квітня, під час виконання бойового завдання молодший сержант Олег Гончарук загинув у районі Бахмута, що на Донеччині. Не стало справжнього чоловіка, щирого патріота, хорошого сина, вірного товариша, достойного жителя громади…

Вічна Пам’ять та Шана Герою! Честь!

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк, Бердичівська міська рада, її виконавчий комітет та уся багатотисячна бердичівська громада глибоко сумують із приводу загибелі Олега Гончарука та щиро співчувають його рідним і близьким. Бердичів та Україна будуть пам’ятати, помстяться і переможуть!

Останні новини