Бердичів

міська рада

“Спорт об’єднує всіх в одну команду”: у Бердичеві пройшла ХІІ обласна спартакіада серед збірних команд органів місцевого самоврядування

IMG_20230521_101136

На Центральному стадіоні Бердичева відбулося урочисте відкриття ХІІ обласної спартакіади серед збірних команд органів місцевого самоврядування.

Із вітальним словом до учасників – представників Бердичівської міської ради та Ружинської територіальної громади – звернулася заступниця Бердичівського міського голови Сергія Орлюка Олена Петрівська. Сьогодні, зазначила, проведення будь-яких спортивних змагань та культурних заходів є можливим лише завдяки мужності, незламності та героїзму Збройних сил України, які захищають наше право на мирне і вільне життя. Олена Петрівська подякувала Захисникам та Захисницям Української Держави, а учасникам спартакіади побажала успіху та спортивної наснаги.

Українська нація – непереможна, переконаний депутат Ружинської селищної ради Валентин Саківський. Тому, на його думку, спартакіада повинна стати для її учасників джерелом натхнення та стимулом для подальших перемог.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять полеглих за Батьківщину Воїнів, спільно виконали Державний Гімн України та розпочали зональні змагання.

Усі ігри спартакіади – волейбол, футзал, настільний теніс, швидкі шахи і шашки – відбувалися на різних локаціях: у спортивній залі Бердичівського педагогічного фахового коледжу, приміщенні ДЮСШ ім. В. О. Лонського, клубі “Біла тура” БМЦФЗН “Спорт для всіх” та на спортивному майданчику в районі Червоної гори.

За результатами спартакіади збірна представників Бердичівської міської ради посіла перші місця у зональних іграх з волейболу, тенісу та шахів.