Бердичів

міська рада

Юні бердичівляни – переможці та призери обласного чемпіонату з класичних шахів

IMG_20230523_164314

У приміщенні Публічної бібліотеки громади пройшов чемпіонат Житомирської області з класичних шахів серед юнаків та дівчат до 8 років. Організаторами змагань виступили управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту Житомирської ОВА, відділ молоді та спорту Бердичівської міської ради, МЦФЗН “Спорт для всіх” та Федерація шахів Житомирської області.

У змаганнях взяли участь юні шахісти з Житомира, Коростишева та Бердичева. Останній представляли дев’ять вихованців клубу “Біла тура” МЦФЗН “Спорт для всіх”, які займаються під керівництвом фахівця Центру Юрія Разіна.

Змагання тривали протягом двох днів під наглядом головного судді змагань – майстра спорту України з шахів Лесі Кручак та кандидата в майстри спорту України Романа Хитрича.

Результати чемпіонату серед дівчат:
1 місце – Тетяна Кропівницька (Житомир);
2 місце – Ніна Киверига (Бердичів).
Результати чемпіонату серед хлопців:
1 місце – Тимофій Фіщук (Бердичів);
2 місце – Тимофій Фещенко (Житомир);
3 місце – Артем Петров (Бердичів).

Громада вітає юного земляка Тимофія Фіщука, який представлятиме Житомирщину на Чемпіонаті України у Вінниці. Організатори висловлюють щиру подяку директору МЦФЗН “Спорт для всіх” Олегу Рудніцькому та фахівцеві центру Юрію Разіну – за розвиток шахів у громаді та організацію змагань.

За інформацією відділу молоді та спорту Бердичівської міської ради

Останні новини