Бердичів

міська рада

Бердичівлянин Ілля Вільман у складі української збірної став призером чемпіонату Європи «Combat selfdefence International Combat Organisation»

Дизайн-без-названия-22-1

Збірна команда України з бойових мистецтв всеукраїнської спортивної асоціації «Комбат самозахист ICO» взяла участь у чемпіонаті Європи з єдиноборств «Combat selfdefence International Combat Organisation», який пройшов з 19 по 20 травня 2023 року в угорському місті Надьканіжа.

За європейський чемпіонський титул у 14 видах змагались 464 спортсмени із 14 країн.

‼️Українська збірна нараховувала 48 спортсменів, 25 з яких – діти та юніори, і три спортсмени – діючі представники силових структур, зокрема, Десантно-штурмових військ ЗСУ, Сили територіальної оборони ЗСУ та МВС України.

❗На чемпіонаті Європи 2023 збірна України здобула перше командне місце, зібравши у загальному заліку 118 нагород різного ґатунку

Представником нашої збірної є перший віце-президент асоціації бойових мистецтв ІСО, Заслужений тренер України Олександр Сліпченко, який за свою тренерську діяльність підготував не один десяток чемпіонів світу.

‼️Особливо треба відзначити військовослужбовця ДШВ ЗСУ Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України Іллю Вільмана, який після контузії і реабілітації зміг посісти призове місце на європейському чемпіонаті, та представників Міністерства внутрішніх справ України – курсантів Національної академії внутрішніх справ, чемпіона Європи Василя Рубаняка та дворазового фіналіста чемпіонату Семена Максиміва .

Президент спортивної асоціації генерал-майор Зенцев Микола зазначив, що це не перший випадок з початку широкомасштабної російсько-української війни, коли рішенням Головнокомандувач ЗС України / CinC AF of Ukraine в міжнародних змаганнях з єдиноборств брали участь військовослужбовці з передової, виборюючи Україні перемогу і на «нулі», і в міжнародних спортивних змаганнях.

Вітаємо українських бійців-спортсменів та їх тренерів із високими спортивними здобутками на міжнародній арені.

Чемпіонат світу 2023 відбудеться в жовтні, у Великій Британії, де знаходиться штаб-квартира всесвітньої асоціації «Combat self defence ICO».

Інформація та загальне фото – зі сторінки Генерального Штабу ЗСУ у Facebook