Бердичів

міська рада

Музейні працівники Бердичева приймали вітання з нагоди професійного свята

IMG_20230518_153010

Своє професійне свято – Міжнародний день музеїв – відзначив колектив Музею історії міста Бердичева. Від імені міського голови Сергія Орлюка хранителів історичної пам’яті привітали заступниця міського голови Олена Петрівська та керуюча справами виконавчого комітету Лариса Котнюк.

Цьогоріч, зазначила Олена Петрівська, на 18 травня припало ціле гроно прекрасних свят. Це – День музеїв, День вишиванки, а також Вознесіння Господнє, яке відзначає римсько-католицька громада. Усі ці свята, підкреслила заступниця, є життєствердними, теплими та радісними. Адже вони засвідчують, що український народ має і славетне минуле, і героїчне сьогодення, і гарне майбутнє.

Олена Петрівська подякувала працівникам Музею за високий професіоналізм, внесок у розвиток краєзнавства, збереження і примноження історико-культурного надбання громади, гідне виховання молодого покоління, щоденну наполегливу працю та вручила Грамоти Бердичівської міської ради директорці закладу Наталії Захарчук, а також Людмилі Діденко та Павлу Скавронському.

До Дня вишиванки колектив Музею підготував експозицію автентичного українського одягу, оглянути яку можуть усі охочі.

Останні новини