Бердичів

міська рада

Письменниця і поетеса Галина Манів зустрілася з юними бердичівлянами

IMG_20230526_145122

У приміщенні Дитячої бібліотеки українська літераторка Галина Манів провела чотири зустрічі із наймолодшими шанувальниками своєї творчості.

Письменниця, перекладачка і редакторка – вона пише як для дорослих, так і для дітей. У її творчому доробку, за словами самої гості, є поетичні і прозові твори, різноманітні як за жанрами, так і за тематикою.

У 2019 році світ побачила перша книга “Як усе почалося” із дитячої серії “Киці-мандрівниці”. Далі були наступні: “Друг по листуванню”, “Страшно цікава казка”, “Пісні про любов”, “Мур, мур! Хай живе лемур!”. У кожній із книг мова йде про подорожі та пригоди двох киць – серйозної Мулі та веселої Манюні.

Пізнавальні історії із динамічним сюжетом припали до душі українським дітлахам. А у 2021 році серія здобула Премію Лесі Українки у номінації “Художнє оформлення книжок для дітей та юнацтва”.

Тож, аби познайомитися із авторкою своїх улюблених книг, до бібліотеки прийшли загалом понад 160 юних читачів. Діти залюбки спілкувалися із Галиною Манів, задавали їй безліч запитань, а учні гімназії № 5 навіть розіграли сценку за мотивами одного з оповідань письменниці.

За словами гості, вона була надзвичайно рада відвідати Бердичів та познайомитися із його маленькими жителями – розумними, допитливими, талановитими. Адже, підсумувала, час від часу творчим людям важливо отримувати відгук від своєї аудиторії, щоб розуміти, що пишеш не марно.