Бердичів

міська рада

Розміщення ВПО

Pls_12

Управління економічного розвитку повідомляє, що відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 2022 року № 333 “Про затвердження Порядку компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб, які перемістилися у період воєнного стану” (із змінами), з 01 квітня 2023 року по 30 вересня 2023 року компенсація за розміщення внутрішньо переміщених осіб нараховується в розмірі 14,77 грн. за кожен людино-день.

Повідомлення особи, що розмістили внутрішньо переміщених осіб, не пізніше ніж протягом наступного робочого дня з дня розміщення внутрішньо переміщених осіб, подається в паперовій формі до відділу організації надання адміністративних послуг або в електронній формі на електронну адресу cnap@berdychiv-rada.gov.ua.

Нагадуємо, що для отримання компенсації особа, що розмістила внутрішньо переміщених осіб, не пізніше ніж протягом п’яти днів з дня закінчення звітного місяця подає до відділу організації надання адміністративних послуг заяву в паперовій формі до відділу організації надання адміністративних послуг або в електронній формі на електронну адресу cnap@berdychiv-rada.gov.ua.

За роз’ясненнями звертатись до управління економічного розвитку Бердичівської міської ради за телефоном: (04143) 4-25-56 та особисто до відділу організації надання адміністративних послуг виконавчого комітету Бердичівської міської ради.