Бердичів

міська рада

Оголошується збір гуманітарної допомоги для жителів Херсонщини

IMG_20230322_082208_812

Шановні жителі бердичівської громади! Дорогі земляки!

Війна, розв’язана росією проти Української Держави, принесла на нашу землю багато горя і руйнувань. Ракетний терор, знищення інфраструктури, примусова депортація, тортури, катування і вбивства мирного населення – ворог не гребує найпідлішими методами, щоб зламати героїчний опір українців. 6 червня рашисти свідомо і цілеспрямовано підірвали греблю Каховської ГЕС, спричинивши найбільшу техногенну катастрофу в Європі за останні десятиліття.

У бердичівській громаді оголошується збір гуманітарної допомоги для наших співвітчизників із підтоплених районів Херсонщини. Існує потреба в продуктах, питній воді, одязі, взутті, ковдрах, засобах гігієни, гумових чоботах, човнах, гідрокостюмах.

Уже в понеділок, 12 червня, перший гуманітарний вантаж із Бердичева відправиться за призначенням. Закликаю кожного із вас долучитися до збору, аби вкотре продемонструвати усьому світові згуртованість та незламність українського народу і підтримати людей, які стійко пережили російську окупацію, а тепер переживають страшне лихо.

Пункт збору гуманітарної допомоги у м. Бердичеві: КУ “Центр надання соціальних послуг”, вул. Шевченка, 23. З понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 17:00 (з 12:00 до 13:00 – обідня перерва). Відповідальна особа: Тамара Марківна Каверіна, тел.: 0980700518

Пункт збору гуманітарної допомоги у с. Скраглівка: приміщення Скраглівецького старостинського округу, вул. Миру, 22. Відповідальна особа: Ольга Петрівна Мельник, тел.: 0676957959

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк