Бердичів

міська рада

Першого червня на просторах Творчості й Дитинства відзначили День Центру позашкілля (ФОТО)

IMG_20230601_151208-1

Із самого початку існування все у цьому закладі живе, діє та розвивається в ім’я Дитини й Творчості. Тому прийняте свого часу рішення святкувати День Центру позашкілля ім. Разумкова саме 1-го червня, коли головним героєм у всьому світі є дитина, виглядає цілком логічним. Ось уже який рік два гарні святкові дійства, а разом із ними – і перший день літа, маленькі, юні та дорослі мешканці ЦПО зустрічають у Ботанічному саду. По-перше, живописно і красиво, по-друге, саме там розташовано одне з відділень Центру – еколого-натуралістичне.

Розповісти про себе, дати можливість дітворі виплеснути її здібності й таланти, продемонструвати, наскільки багатою є палітра їхньої діяльності, ну і, зрештою, з приємністю провести час – однією локацією тут не обійдешся. Тож простором, де панують діти й творчість, виступив весь Ботанічний сад. Залишалося лише озброїтися натхненням і від «Веселки радості» поступово перейти до «Green Техно Lab», звідти, припустимо, –  до «Екоцікавинок», а далі, через зелений лабіринт, – до «Творчої локації». Придбавши на благодійному ярмарку щось смачненьке, можна було поспілкуватися з партнерами «разумківців» із Центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Віддавши належне Природі й Науці, відвідувачі заходу, потрапляли до зіркової, співочо-танцювальної, локації, на який яскраво променіли вихованці художньо-естетичного відділення Центру.

Вони круто відсвяткували свій день – у посмішках, захопленні й оплесках, під куполом садової зелені. Під рятівним та надійним захисним куполом Українських Воїнів-Оборонців.