Бердичів

міська рада

Феєрія боксу у Бердичеві: до Дня захисту дітейу місті відбувся турнір «Відкритий ринг» (ФОТО)

IMG_20230603_151420-1

Український народ незламний, його ніхто не поставив і не поставить на коліна, бо українці – нащадки вільних та нескорених. Істинна перемога ніколи не дається просто – це важка праця, це піт, впертість, завзяття, затятість та безумовна відданість. Українці довели всьому світу, що здатні перемагати на полі бою тих, хто спробує загарбати їхнє, але воліли й воліють творити перемоги у мирі – на рингах, стадіонах, майданчиках, на сценах, залах та аренах.

Про все це говорили організатори «Відкритого рингу» у Бердичеві – турніру, в якому, окрім господарів – бердичівлян, взяли участь юні й молоді боксери з Києва, Житомира, Малина, Звягеля, Коростеня, Любара, Коростишева. Всього близько 90 кращих у своїх містах майстрів шкіряної рукавички.

Стартував «Відкритий ринг» з подяки присутніх на Центральній площі доблесним і звитяжним Захисникам та Захисницям України. Усі охочі могли підтримати ЗСУ власним внеском до благодійної скриньки. Загиблих на війні Героїв учасники, гості та глядачі турніру вшанували Хвилиною мовчання…

«Відкритий ринг» у Бердичеві відбувся за підтримки:

  • Житомирської обласної Федерації боксу та Федерації боксу м. Бердичева;
  • Відділу молоді та спорту Бердичівської міської ради;
  • Бердичівської ДЮСШ ім. В. Лонського;
  • Віце-президентів та партнерів міської боксерської Федерації.

Почесними гостями турніру стали член збірної команди України, МСМК із боксу, вихованець ДЮСШ ім. Лонського та династії Сікорських Олег Чулячеєв (нині він готується до Європейських ігор), а також чемпіон світу за версією WBF, Міжконтинентальний чемпіон WBF Тимур Ахундов. На турнірі вітали міського голову Сергія Орлюка, начальника фізичної підготовки та спорту 26-ї артилерійської бригади Сергія Сьомика, народного депутата України Богдана Кицака, секретаря Бердичівської міської ради Богдана Коляду, віце-президентів міської Федерації боксу, суддів поєдинків на чолі з головним суддею – головою тренерського комітету обласної Федерації боксу, головним тренером збірних команд Житомирщини з боксу Олегом Сікорським.

Усі вони привітали глядачів з гарним дійством. Бокс, наголосили, виховує безліч потрібних у житті рис та якостей. Боксери, починаючи вже з найменшого віку, знають, що таке мотивація, прагнення, що таке копітка робота над собою, самовдосконалення. Вони добре знають, що шлях до справедливої перемоги рідко буває простим та безболісним, як ніхто інші, вони налаштовані на здобуття досвіду, який, у свою чергу, виступає вірним союзником у боротьбі за звання кращого.

«Відкритий ринг» та подібні йому змагання потрібні Бердичеву, потрібні України, переконаний міський голова Сергій Орлюк. Вони потрібні дітям та молоді, вони потрібні зрілим людям. Світ має бачити, що Україна жива, а той, хто запишеться в її вороги, – навічно затямити, що вона здатна відправити у смертельний нокаут. Затямити, що ось вони – ті, хто в юному віці вже здатні тримати удар та провести вирішальну переможну атаку. Спортивні змагання у Бердичеві, вірить Сергій Орлюк, не останні – в Україні, заради України, з Україною в серці.

Про хід та результати турніру – в одному з наступних дописів на Офіційному сайті Бердичівської міської ради.