Бердичів

міська рада

Наміри передачі в оренду нерухомого комунального майна стали головною темою на засіданні виконавчого комітету

DSC_0002-10

19 вересня відбулося засідання виконавчого комітету: на розгляд членів виконкому винесли три проєкти рішень. Було схвалено проєкт, який на минулому засіданні відклали на доопрацювання: у ньому йшлося про погодження надання згоди на здійснення капітального ремонту за рахунок орендаря нежитлових приміщень площею 65,0 м² за адресою: м. Бердичів, вул. Європейська, 30/2.

Два інші проєкти, розглянуті на засіданні, стосувалися погодження намірів передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності бердичівської громади. Без проведення електронного аукціону має передатися в оренду частина нежитлового приміщення площею 114,8 м², що на Європейській, 54, цільове призначення – розміщення структурного підрозділу ГУ Держгеокадастру у Житомирській обл.

Другим проєктом погоджено намір передачі в оренду нерухомого майна комунальної власності Бердичівської міської територіальної громади шляхом проведення електронного аукціону, а саме:

  • частина першого поверху адмінбудівлі, площею 1.5 кв.м, за адресою: м. Бердичів, площа Центральна, 1, цільове призначення об’єкта оренди – розміщення банкомату;
  • частина першого поверху адмінбудівлі, площею 1.5 кв.м, за адресою: м. Бердичів, площа Центральна, 1, цільове призначення об’єкта оренди – розміщення платіжного терміналу.

Останні новини