Бердичів

міська рада

Із Днем народження тебе, славна Золотоноше!

Золотоноша

447 років… Для міста – це прекрасний вік, аби органічно поєднувати в собі всю велич історії, мудрість пращурів, духовне багатство й культурні надбання з тією енергією, рішучістю, драйвом, що несе у собі сьогодення. Саме в такому поєднанні зустрічає свій День народження славна, ошатна й вишукана окраса Черкаського лівобережжя – неповторна Золотоноша і вся шановна золотоніська громада.

Відсвяткувати цей день так, як здатні лише золотонісці, завадила війна. Коли у країні – далеко й зовсім поруч – несуть із собою смерть ворожі ракети, коли гинуть українці, твої рідні, друзі, сусіди, знайомі – не до гучних масштабних свят. Та хіба децибелами й розмахом вимірюється любов до рідного міста?..

Сьогодні стукіт наших сердець у прагненні вичавити рашистів куди голосніший за будь-яку концертну програму, а свідченням істинної любові та шани до землі, на якій народилися й живемо, є безупинна робота на Перемогу України.

Переможемо, тоді і заспіваємо, і затанцюємо – во славу Золотоноші, во славу Бердичева, во славу всієї України та її вільних, мужніх, сильних і незламних людей. Во славу справжньої єдності, дружби та підтримки, прикладом яких можуть слугувати відносини між нашими громадами.

Із Днем народження тебе, Золотоноше, з твоїм днем, шановна золотоніська громадо! Від душі зичу наступні 448 відсвяткувати, осяяними золотими променями Сонця у переможній, мирній Україні. Здоров’я усім козацького, любові, благополуччя, достатку та Господньої милості!

Від імені багатотисячної бердичівської громади

з повагою – Бердичівський міський голова           Сергій ОРЛЮК         

Останні новини