Бердичів

міська рада

17 вересня в Україні відзначається День усиновлення

Дизайн-без-названия-2

Шановні усиновителі, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі!

Від усієї багатотисячної бердичівської громади сердечно вітаю вас із Днем усиновлення! Він є особливим днем для тисяч і тисяч дівчаток та хлопчиків, котрі знайшли щастя у люблячих та дбайливих сім’ях. Це свято доброти й милосердя, благородства й інших прекрасних людських чеснот.

Величезна вдячність, доземний уклін вам та щира шана – за те, що кожній дитині, яка зростає у ваших сім’ях, ви подарували найважливіше – щастя мати родину.

Ви не побоялися відкрити дітям свої серця, ви розділили з ними свою любов та душевне тепло. У народі кажуть: в сім’ї життєві труднощі діляться на кожного, а щастя – множиться на всіх. Родина, в якій опікуються дитиною, – то родина назавжди.

Тож нехай ніколи не зникне дитячий сміх у ваших оселях! Хай зростають здоровими, сильними, порядними й відповідальними ваші діти, а у серці кожного з вас навіки панують Надія, Віра та Любов. Нехай Господь благословить українські родини та Україну переможними миром, добром, любов’ю, достатком та, звісно, щасливими й радісними діточками!

З повагою та вдячністю – Бердичівський міський голова Сергій Орлюк    

Останні новини