Бердичів

міська рада

До відома керівників дитячих закладів оздоровлення та відпочинку, що здійснюють діяльність на території бердичівської громади

Управління-сімї-та-соцзахисту

Відповідно до ст. 7 Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей» органи місцевого самоврядування у межах своїх повноважень забезпечують здійснення контролю за діяльністю дитячих закладів оздоровлення та відпочинку незалежно від форми власності та підпорядкування.

З метою належного виконання вимог чинного законодавства, а також на виконання заходів, передбачених «Комплексною програмою підтримки сім’ї, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, оздоровлення та відпочинку дітей, запобігання і протидії домашньому насильству та торгівлі людьми на 2024 рік», затвердженою розпорядженням голови Житомирської обласної державної адміністрації 13.12.2023 №598 та заходів, передбачених «Програмою оздоровлення та відпочинку дітей Бердичівської міської територіальної громади на 2024 рік», затвердженою рішенням Бердичівської міської ради від 21.12.2023 №1184 у випадку здійснення заходів, пов’язаних із організацією та проведенням оздоровлення та відпочинку дітей в закладах оздоровлення та відпочинку незалежно від форми власності та підпорядкування просимо проінформувати про таку діяльність на адресу управління сім’ї та соціального захисту населення Бердичівської міської ради за адресою: м. Бердичів, вул. Європейська, 83, телефон для довідок (04143) 4-11-12, ел. пошта: uszn@berdychiv-rada.gov.ua.

Управління сім’ї та соціального захисту населення Бердичівської міської ради