Бердичів

міська рада

Відбулося засідання виконавчого комітету

Близько 20 проєктів рішень було винесено на розгляд членів виконавчого комітету, котрі 18 лютого вчергове зібралися разом в актовій залі міськвиконкому.

З-поміж іншого, вони затвердили перелік підприємств, об’єктів та видів суспільно корисних оплачуваних робіт для порушників, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді суспільно корисних робіт. Окрім того, проголосували за проєкт про затвердження видів безоплатних суспільно корисних робіт та перелік підприємств і установ, де можливе відбування покарань та адміністративних стягнень у виді громадських робіт.   

Одразу кілька рішень виконавчого комітету стосувалися затвердження протоколів комісії з питань надання соціальної допомоги. Так само ряд проєктів був пов’язаний зі змінами у складі комісій, координаційних рад та робочих груп. Згідно рішення членів виконкому, двом дітям надано статуси, відповідно, дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування. Також було надано дозвіл на вчинення правочину щодо набуття права власності на житло дитиною, членом сім’ї особи з інвалідністю внаслідок війни ІІ групи.

Публічна бібліотека з філіями Бердичівської міської територіальної громади отримала затверджені структуру та штат. Одним зі своїх рішень члени виконавчого комітету затвердили план заходів щодо запобігання та виявлення корупції в діяльності посадових осіб виконавчого комітету Бердичівської міської ради на 2021-2023 роки.

Один відгук

  1. Нагальним питанням є встановлення відеокамер у місті, щодо запобіганню вандалізму з боку підлітків та неадекватних громадян: на зупинках, у зонах відпочинку, у пам’ятних місцях.Громадяни, які порушили правила поведінки , мають відшкодувати збитки.