Бердичів

міська рада

«Творчиня Успіху-2021» в Бердичеві: початок голосування

Розпочинається останній, фінальний етап он-лайн конкурсу «Творчиня Успіху-2021», оголошеного Бердичівською міською радою. З 1 по 4 березня конкурсантки мали можливість подати заявки на участь у конкурсі, обравши для себе одну з кількох номінацій.

Однак жінка залишається жінкою, незалежно від того хто вона і чим займається: багатодітна матір, вчителька, лікар¸ захисниця чи підприємець, або просто талановита школярка або студентка. Тому ми вирішили позбавитися кліше номінацій, які заганяють у певні рамки, і об’єднуємо наших конкурсанток в одну велику, спільну категорію – «Творчиня Успіху-2021».

Усього взяти участь у конкурсі виявили бажання 10 чарівних та прекрасних бердичівлянок. Це:

Півень Крістіна.

17 років, навчається в 11 класі ЗОШ №5. Відвідує Військовий Патріотичний Спортивний клуб “Козак, займається пед керівництвом тренера Олега Глінського. Дворазова чемпіонка світу в Римі (2018 р.). Міжнародна чемпіонка та чемпіонка України. В 2021 році отримала майстра спорту України по версії ICO.

Волотовська Соломія.

Учениця Бердичівської гуманітарної Гімназії, зараз навчається у 8 класі. Любить музику, танцює в юніорському гурті, але найбільше її захоплення це скрипка. З дитинства вчиться грі і має чимало досягнень. Всього з 2015 року має 28 перемог на різних конкурсах і фестивалях (2 гран-прі і 11 перших місць) в таких містах, як Житомир, Коростень, Київ, Умань. Отримала в Чехії Диплом з відзнакою на міжнародному корнкурсі ім. Джозефа Міска, а також перше місце в ІІІ міжнародному конкурсі “Стар” м.Санкт-Петербург і перше місце в міжнародному конкурсі “Cаrolina art festival Talent time” який відбувся в місті Шарлотт, Сполучені штати Америки.

Ігнатюк Наталія.

Дитяча медсестра. Чудова мама трьох чарівних дітей. Добра господиня і просто гарна людина.

Тищенко Оксана.

Займається веденням домашнього господарства. Оксана Володимирівна – дбайлива мати 5 дітей та чудова дружина, скромна, чесна, ініціативна та терпляча, гарна господиня. На безоплатній основі очолює об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, в якому мешкає з родиною. Є волонтером, помічником соціального педагога “Навчально-реабілітаційного центру для неповносправних дітей “Насіння Надії”. Представлена до нагородження почесним званням “Мати – героїня”.

Кобернюк Тетяна.

Творча людина. ЇЇ записала на конкурс донька. «Моя мама повинна виграти в конкурсі, тому що вона завжди знає, що мені подобається а що -ні. Наприклад, вечеря. Сідаю за стіл, а там моя улюблена страва, прикрашена зеленю та соусами. Або коли мама йде купляти мені одяг, завжди вибирає наймодніші речі. Вона гостинна, адже коли я у гості запрошую своїх друзів, матуся зробить нам чай з смачненькою випічкою. Яку, до речі, ми з нею приготували самі. Мама трудолюбна. Приїжджаючи до бабусі, вона завжди допомагає їй поратися з тяжкими справами, такими як город, кімнатні труднощі і так далі. Вона людина творча…. я і не можу перелічити, скільки вона написала безмежно красивих віршів та пісень. Красиво співає пісні, підбираючи голос, схожий на справжніх артистів України. Вона оригінальна. Ось приклад – сидимо, сумуємо, і ось в неї з’явилася нова цікава ідея! Наприклад приготувати щось, або пограти у якусь цікаву гру. Вона найкраща, тому і має виграти цей конкурс. Я її обожнюю!)» – ось що написала – донька конкурсантки.

Самонова Олена.

Займається науково-педагогічною діяльністю. Пані Олена – вчителька-методист вищої категорії ЗОШ №6, кандидатка педагогічних наук. Багато років поєднує педагогічну і наукову діяльності. На конкурсі представляє галузь освіти міста Бердичева.

Хомич Алла.

Головний бухгалтер Централізованої бухгалтерії Управління освіти і науки Бердичівської міської ради. Хомич Алла Іванівна, без сумніву, заслуговує на найкращі слова. Про яку б грань її особистості не заговорили, підійде визначення “виняткова”. Це людина вищого професіоналізму, надзвичайно відповідальна та результативна в повазі колективу. Чудова матір, кохана дружина, гарна господиня, яка дивує своїми кулінарними шедеврами та смачними, неповторними десертами. Що іноді міркуєш, коли вона все встигає робити?! Але найулюбленіше її заняття – квіти, що ростуть біля будинку. Веде активний, здоровий спосіб життя, займається йогою та є прикладом для наслідування!!!

Валентина Литвиненко.

Вчитель української мови та літератури, НВК №4. Мудра, освічена, прекрасний педагог та чудова людина. Багато років працює на освітянській ниві, виплекала не одне покоління патріотів та знавців рідної мови.

Трибун Оксана.

Керівник Соціального Підприємства “Імперія Свята”, керівник Волонтерського психолого-консультативного центру “Фенікс” для воїнів АТО, їх родин та переселенців, голова ГОЖОО “Воскресіння”. Час діяти! Саме дорогоцінне в нашому житі – це ЧАС!

Трибун Любов

ІТ-освіта. Успіх, там де я! Де б не працювала, завжди в мене була активна життєва позиція і вміння бути гнучкою в світі новітніх технологій. Завжди на моєму шляху зустрічаються люди, які хочуть змінити світ на краще. І так сталось, що життя мене поєднало з чудовими людьми КА ШАГ, розпочала свою кар’єру  з директора, а вже сьогодні – партнер і створюю ІТ простір для громад.  Час пандемії показав, що потрібно змінювати своє життя, використовувати ІТ простір, як майданчик для отримування інформації, бізнесу, а не тільки для ігор. В перші дні пандемії, я організувала СММ маркетологів, які для наших підприємців проводили курс, як продавати свій товар через Інтернет, як просувати його в мережі, як створити воронку продажів та бути копирайтером. Інтерес до ІТ технологій мене захопив повністю, і тому було цікаво поділитись з іншими людьми організовуючи та проводячи цікаві івенти: «Золотий Байт», «Дівчата в ІТ», «Наукові пікніки». Завдяки Міжнародним проектам стала можливість реалізація проектів «Мобільний додаток Річчі», «Роботи, які збирають дівчата». Сьогодні в мене розумна, творча та цілеспрямована команда, з кожною хвилиною світ змінюється і диктує свої правила та вимоги. Для цього потрібно дивитись ширше і мислити не стереотипно. Особисто для мене завжди є цінним співпраця Бізнесу – Громадських організацій – Влади.

Оголошення підсумків конкурсу буде оприлюднено 9 березня на Офіційному сайті Бердичівської міської ради. Проголосувати за конкурсанток можна з 5 по 7 березня включно за посиланням

3 Відповіді

  1. Хомич Алла це професіонал своєї справи.

  2. Тетяна Кобернюк.
    Найцінніше в житті – діти!
    Найдорожче для дітей – мама!
    Дитина надіслала такий коментар про свою маму – це великого коштує! Духовна близькість двох найрідніших людей! Чи може бути щось кращим?!

Останні новини