Бердичів

міська рада

Транспортні обмеження

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2021 №154 «Про внесення змін  до пункту 35  постанови Кабінету Міністрів України від 9 грудня 2020 р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», забороняється висадка та посадка пасажирів на регулярні та нерегулярні рейси автомобільним, залізничним транспортом, міським електротранспортом та метрополітеном на території регіонів, де встановлений «червоний» рівень епідемічної небезпеки COVID-19. Винятком є лише транзитні перевезення.

Разом з тим. Перевезення службовим та орендованим авто підприємств, закладів та установ дозволяється у кількості місць для сидіння  із обов’язковим використанням засобів індивідуального захисту і виключно за маршрутами руху, про які поінформовано не менше ніж за 2 дні органи Національної поліції. Також дозволяється перевезення спеціальними залізничними рейсами у внутрішньому сполученні, рішення щодо яких приймається  в кожному окремому  випадку відповідно до заявки обласних державних адміністрацій  за погодженням з Мінінфраструктури та МОЗ, а також у приміському сполученні, рішення до яких приймається облдержадміністраціями.

Відповідні обмежувальні протиепідемічні заходи запроваджені  і  на території Бердичівської міської територіальної громади.

Один відгук

  1. Як добратися до місця роботи медпрацівнику , якщо туди і назад то вийде напівмарафон , чи може лікар здійснювати якісну роботу в таких умовах ? Особливо коли адміністраціїю це питання не цікавить.