Бердичів

міська рада

На Великодні свята Центральну площу міста Бердичева прикрашатиме тематична фотозона

Святково прикрашати Центральну площу міста на Великдень вже стало гарною традицією у Бердичеві. Хоча вперше фестиваль писанок тут провели не так давно – у позаминулому році. На жаль, як торік так і сьогодні, в Україні діють жорсткі карантинні обмеження, які забороняють масові розважальні заходи. Однак це не завадило створити у центрі міста яскраву виставку «Великодній калейдоскоп» з нагоди святкування Великодня.

Для створення святкового настрою гостям та жителям Бердичева, на Центральній площі міста з’являться цікаві тематичні арт-об’єкти, які також будуть виконувати роль  оригінальних фотозон. Відповідні роботи по їх встановленню вже почалися у четвер, 29 квітня. На бердичівлян чекають різноманітні великодні кошики, пасхальні дерева та оригінальні крашанки. Є навіть величезна Паска, яка прикрашає композицію. Всі представлені композиції, фотозони та інсталяції підготовані освітянами нашого міста: працівниками дитячих садочків, шкіл, Центру їм. О Разумкова та  бібліотечної системи.

«Відтепер це стане нашою щорічною традицією – влаштовувати «Великодній калейдоскоп» напередодні світлого Воскресіння Христового на Центральній площі міста Бердичева. Арт-простір даруватиме бердичівлянам гарний святковий настрій і стане справжньою окрасою центральної частини міста. До того ж, це ще й чудова фотозона під відкритим небом », – зазначив Бердичівський міський голова Сергій Орлюк.

Також він подякував освітянам за їх майстерність та закликав мешканців міста з повагою ставитися до чужої праці і не псувати об’єкти фотозони. Крім того з нагоди відзначення Великодня висаджуються святкові композиції з квітів на клумбах поблизу Бердичівського міськвиконкому.

Один відгук

  1. Яка краса! Яка добра ініціатива! Особливо на площі продумано, щоб була дістанція між експонатами і не було натовпу. Дуже-дуже красиво. Ось що іноземцям показувати треба! нехай знають – Україна – мирна країна, де чтуть традиції та цікавляться мистецтвом та красою, а не воєнною технікою…..