Бердичів

міська рада

Поточний ремонт доріг у Бердичеві триває

Поточний ремонт доріг у Бердичеві триває, згідно визначеного плану: на одній частині вулиць здійснювали вирівнювання та ліквідовували ями за допомоги грейдера, на іншій частині кластимуть асфальт. Щодо останньої, то наразі роботи з асфальтування проведено на двох вулицях – Л. Ліпецького та Здоров’я, решта запланованих доріг – на стадії підготовки до поточного ремонту.

Так, зокрема, фрезерування здійснюють на Ново-Іванівській, верхній шар дорожнього покриття вже зняли на IV провулку Семенівському та на вул. Цадика. Попереду – роботи на М. Грушевського, Низгірецькій, Огієнка. Перероблений після зняття старий асфальт використовуватимуть для підсипки доріг.

Окрім вищезазначених вулиць, поточний ремонт здійснюватиметься на вулицях: Данилівській, Богданівській, Шолом-Алейхема, 30-річчя Перемоги, Толстого, Короленка, Пушкіна, а також на окремих ділянках Європейської та Житомирської. Вибоїни там ліквідовуватимуть пневмоструменевим методом.

У зв’язку з існуючим станом фінансування на більш критичних ділянках працюють підрядні організації-переможниці тендерів, менш проблемні відрізки ремонтуватимуть силами МКП «Бердичівкомунсервіс».  

Один відгук

  1. Сергей Валерьевич,если можно, обратите внимание на такой факт. Ул. Суворова впервые за десятилетия реконструировали. Радости нашей не было предела! Но вот прошли дожди и вся улица в ямах. Прошел грейдер- проблему вроде бы устранил. Но оказывается до первого дождя. Опять вся улица в глубоких ямах . И так будет до бесконечности. Дорога вроде есть, а вроде и нет…

Останні новини