Бердичів

міська рада

На самому «початку мистецтва світу» побували вихованці бердичівського «Віночка»

DSC_2984

Літо – пора  веселих  розваг  та  забав  для  малечі, час, коли можна гратися й розважатися досхочу. Цікавих та різноманітних тем для дитячого дозвілля – безліч, і днями вихованці ЗДО № 17 «Віночок» торкнулися однієї з них – теми театру.

Опинилися вони у дивовижній країні «Театралії». Вважається, що театр – це життя, і треба вчитися грати свою роль. Діткам це вдалося. Їм пощастило потрапити до справжньої театральної феєрії з чарівною пані Казкаркою. Дітвора мала змогу ознайомитися з різними видами театру, спробувати себе у ролі акторів та ляльководів. А допомагали їм різні казкові герої: Гномик Сонько, Червона Шапочка та навіть добра Бабуся-Яга. Артисти входили в образ у справжнісінькій гримерці та обирали костюми в яскравій костюмерній. Окрім того, власноруч виготовляли героїв для Театру топотушок та Театру на дисках.

«Театр – то неповторна магія…», «Театр – це про людину…» У «Віночку» переконані, що їхні вихованці сповна відчули те, що відчували колись автори крилатих висловів про театральне мистецтво.

Управління освіти і науки Бердичівської міської ради