Бердичів

міська рада

Бажання отримати швидкий зиск може обернутися втратами для всіх: Сергій Орлюк вчергове звертається до “сяючих” підприємців

изображение_viber_2022-10-24_19-38-53-107-1

Терористичні удари рашистів по критичній інфраструктурі України обернулися відчутними проблемами в електропостачанні. Керівництво держави, очільники областей та голови громад раз за разом звертаються до населення та представників бізнесу щодо обмеження споживання електроенергії.

Меседжі прямі й недвозначні: не буде економії – не буде світла. Ні у житлових будинках, ні на підприємствах. Нерозуміння ситуації й нехтування застереженнями фахівців погрожує масовими віяловими відключеннями. Відсутність електроенергії, у свою чергу – це відсутність і світла, і води, і, зрештою, тепла.

Вчергове звертається до підприємців Бердичівський міський голова Сергій Орлюк – із тим, аби ті, хто з байдужістю поставився до закликів обмежити використання рекламного освітлення й сяючих вивісок, таки, пішли назустріч цим закликам, назустріч своїй громаді та здоровому ґлузду.

Хто, як не підприємці, мають вміти прораховувати наперед наслідки від тих чи інших дій?.. Хто, як не вони, повинні розуміти: місто без світла – це величезна проблема абсолютно для всіх його мешканців – зовсім маленьких, дорослих, людей літнього віку. Через байдужість десятків у холоді й млі можуть опинитися тисячі й тисячі.

“В єдності – сила!” – то не штамп і не порожні слова! Лише разом можна перемогти темряву! Так переможемо!

Останні новини