Бердичів

міська рада

Волонтерський штаб Житомира привіз для матерів-переселенок і дітей з вразливих категорій гуманітарні набори та взуття

1-3

До Бердичева вчергове прибули представники Волонтерського штабу Житомира, аби підтримати тих, хто потребує допомоги. Цього разу завдяки співпраці зі своїми партнерами житомиряни привезли до міста гуманітарні набори та дитяче взуття.

Набори, до яких входять ковдра, засоби гігієни, солодощі, вітаміни та протизапальні ліки, безкоштовно отримали 40 одиноких матерів-переселенок. А для дітей з вразливих категорій волонтери привезли 60 пар дитячого взуття різних розмірів.

Координатором передачі традиційно виступив бердичівський Центр надання соціальних послуг: його працівники тримають контакт із вищевказаними верствами громадян, повідомляють про можливість тієї чи іншої допомоги, складають списки, погоджують їх з Волонтерським штабом. Зрештою, з тим, аби допомогти тим, хто цього потребує.

Від імені громади представникам штабу подякував Бердичівський міський голова. Співпраця триває, констатував Сергій Орлюк: люди, котрі внаслідок війни були вимушені залишити рідні домівки, і ті з громади, хто перебуває у складних життєвих обставинах, мають знати, що їх підтримають і що про них потурбуються. Разом живемо, разом переможемо.  

2 Відповіді

  1. У мене питання,чому мені непередздвонили на отримання взуття?І ще питання чому не дали матерям одиночкам гігієнічні набори як ви пишите?

    1. Спілкування з волонтерами та з населенням, а також складання списків та загальне координування здійснюють у Центрі надання соіціальних послуг. Зверніться, будь ласка, за адресою: вул. Шевченка, 23.