Бердичів

міська рада

Чотири автомобілі передали бійцям 139-го батальйону сил територіальної оборони

IMG_20230322_194333

Бердичівський міський голова Сергій Орлюк разом із Народним депутатом України Богданом Кицаком, начальницею Бердичівської районної військової адміністрації Людмилою Димидюк, а також волонтерами Гуманітарного штабу Бердичівщини Анною Левандовською, Олександрою Ремінною, Федором Томашевським та Людмилою Кицак передали 4 повнопривідні автомобілі бійцям 139-го батальйону сил ТрО. Транспортні засоби до того ж запакували різноманітними сухпайками та продуктами харчування.

Найближчим часом автомобілі вирушать на схід України, де допоможуть військовослужбовцям бити ворога.

Сергій Орлюк подякував усім благодійникам – Народному депутату Богдану Кицаку, начальниці Бердичівської РВА Людмилі Димидюк та волонтерам Гуманітарного штабу Бердичівщини – за невтомну працю на благо Української Держави і вагомий внесок у майбутню Перемогу України. Міський голова переконаний: передані автомобілі послужать добру службу нашим захисникам.

Бердичівляни, котрі боронять Україну у складі батальйону, зазначив у свою чергу Богдан Кицак, повинні відчувати підтримку своєї громади та бути впевнені у тому, що позаду них – надійний тил.

Один відгук

  1. Ліпше б хлопцям передали. Бо командування батальону буде саме їми користуватись, а хлопці не побачать цих машин. Так завжди було, що привозилось до штабу 139 тро , хлопцям каплі надавали , а командування батальону не піклувались про хлопців. Скажи їм ідти з хлопцями до позиції – не підуть . Тактично не готові не розробляють планів по проходам до позиції , не розробляють планів відходу на всякий випадок, не розробляють планів евакуації , евакуації поранених. Тим самим своїм ставленням порушують свою відповідальність за збереження життя особового складу. Безграмотний командний склад призводить до неплвнрненних втрат . Що відбулося 26.03. Не має у командування комунікації та злагодженості с іншими підрозділами , бо не доводять цього хлопцям , та не надають по БРці комунікації с іншими підрозділами , які також знаходяться в секторі з нашими хлопцями. Не навчили хлопців простому, як захистити свої позиції від наближення ворогу (поставити розтяжки, секрети) не надають міни для мінування з напрямків руху ворога до їхніх позицій. Не проводились елементарні навчання з тактичної медицини TCCC по MARCH — це все зберігає життя особового складу!!!!

Останні новини